Igihaljas troopika

Uues kuues

Selles lõputus hilistalve nämmutuses märkasin üks hetk, et igas toas me kodus tervitavad mind päris rõõmus seltskond elavhingi. Lisaks kassile-koerale, kes pidevalt pererahvaga üht sammu käivad, jagame üht õhkkonda ka oma (juba!) mitmekümne taimega. See on see, mis talv minuga teeb – muudab taimemammaks. Aga nii on hea koos kevadet igatseda. Kuid tundes oma kümmet hädist rohenäppu (kes isegi kõige turvalisemad kaktuselised suudab ära tappa – appi!), siis selle tubase troopika kadumise hirmus otsustasin juba eos mõne toanurgaga käituda lollikindlamalt. Ja sellistele inimestele, nagu mina, tulevadki sel puhul appi toredad kunstlilled ja -taimed. Jummel tänatud, et neid valmistatakse nüüd ka apetiitsemaid, kui silmnähtavalt võltskirurgilisi taimekloone. Jajaa – praegu võib mõne talveuniste silmadega botanofiili nendega isegi ära petta! Nii ilusad on nad! Vähemalt seda seinanurka ei mõrva nüüd ei põud, 12 kuud kestev halb suusailm ega ka, kõige hullem, mina oma armastusega.

 

 

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s