Igihaljas troopika

Uues kuues

Selles lõputus hilistalve nämmutuses märkasin üks hetk, et igas toas me kodus tervitavad mind päris rõõmus seltskond elavhingi. Lisaks kassile-koerale, kes pidevalt pererahvaga üht sammu käivad, jagame üht õhkkonda ka oma (juba!) mitmekümne taimega. See on see, mis talv minuga teeb – muudab taimemammaks. Aga nii on hea koos kevadet igatseda. Kuid tundes oma kümmet hädist rohenäppu (kes isegi kõige turvalisemad kaktuselised suudab ära tappa – appi!), siis selle tubase troopika kadumise hirmus otsustasin juba eos mõne toanurgaga käituda lollikindlamalt. Ja sellistele inimestele, nagu mina, tulevadki sel puhul appi toredad kunstlilled ja -taimed. Jummel tänatud, et neid valmistatakse nüüd ka apetiitsemaid, kui silmnähtavalt võltskirurgilisi taimekloone. Jajaa – praegu võib mõne talveuniste silmadega botanofiili nendega isegi ära petta! Nii ilusad on nad! Vähemalt seda seinanurka ei mõrva nüüd ei põud, 12 kuud kestev halb suusailm ega ka, kõige hullem, mina oma armastusega.

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s