Tervist, kevad! (Ehk apteekri minivaasid)

Uues kuues

Praegu kipub olema kõva viiruste-haiguste-batsilluste aeg, aga kui hästi tahta, võib selles ka midagi positiivset näha. Kui tervis lubab, on seerumite, mis tervise põue tagasi peaksid tooma, pudelikesed omakorda väga armsad vaasikesed lilledele, mis sedapsi kevadhõngu toas peaksid levitama. Selleks tuleb vaid haigeks jääda (tõsi, seda ei soovita ise külge kutsuma hakata, tervise seisukohast on igati kergem variant leida ägedad apteekripudelid mõnest kaltsukast), terveks saada, pudelitelt sildid maha leotada ja aasale (või lillepoodi) nupukesi korjama lipata. Minu vaim kohe vajab, et kodus toast-tuppa patseerides meid kõikjal lillekesed-taimekesed tervitaksid. Koos on  ju toredam!

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s