Tervist, kevad! (Ehk apteekri minivaasid)

Uues kuues

Praegu kipub olema kõva viiruste-haiguste-batsilluste aeg, aga kui hästi tahta, võib selles ka midagi positiivset näha. Kui tervis lubab, on seerumite, mis tervise põue tagasi peaksid tooma, pudelikesed omakorda väga armsad vaasikesed lilledele, mis sedapsi kevadhõngu toas peaksid levitama. Selleks tuleb vaid haigeks jääda (tõsi, seda ei soovita ise külge kutsuma hakata, tervise seisukohast on igati kergem variant leida ägedad apteekripudelid mõnest kaltsukast), terveks saada, pudelitelt sildid maha leotada ja aasale (või lillepoodi) nupukesi korjama lipata. Minu vaim kohe vajab, et kodus toast-tuppa patseerides meid kõikjal lillekesed-taimekesed tervitaksid. Koos on  ju toredam!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s