3 pidulaua silmatera

Uues kuues

Oi, mul on ülisuur teadaanne – mulle on hakanud söögitegemine vähehaaval mitte-vastumeelt-olema, lausa meeldimagi! See on minu puhul kui hüpe kuule! Võib-olla on asi põnevates taimedega tehtavates toitudes, selles, et peale vaaritamist istuvad pika laua taha kallid-armsad inimesed või selles, et saan siis kasutada oma uusi taldrikuid-kahvleid-nuge. Tõenäoliselt on kõige ahvatlevam nende ühisosa. Valentiniõhtu, Vabariigi aastapäeva või kevadpüha pidulaua silmateradeks tahtsin luua aga veel ekstrailu! Lõpuks ometi leidsin ka FAKTORY taaskasutuspoest ilusa endise laudlina, millest ägedad-popid kangast salvrätikud õmmelda. 2 euro eest 9 ilusat-moodsat rätikut on niiii palju parem, kui mitme-krõbiseva eest ainult mõni sarnane. Ja jällegi võidupunkt keskkonna õuele! Et mul sellega nii hästi läks, siis oli hea tuju kohe neile mõned rõngjad kaaslased teha. Siinpuhul näitan kolme varianti, mille ees erinevate sündmuste puhul võib meie laua taga istuda. diy-napkin-rings-uuelootuse

  1. Kullaga kaetud taskurätiku hoidjad.

Kuna päris kullaks jääb münte pisut vajaka, siis sai lõpuks kasutust see imeilus kuldse jumega traat. Ta on kohe nii kenake, et ma aastaid temast midagi teha ei tihanud. Ja mis on temast nüüd saanud – meie pidulaua ehe!

Et midagi sarnast vormida, siis läheb Sul vaja:

Ilusat traati

Et töö oleks lihtsam, siis soovitava rõnga suurust toru/pudelit vms

Keri traat mõned kuni kümme korda ümber toru/pudeli vms ja eemalda see siis sealt. Rõngas on ilus ja teeb oma töö ära ka säärases vabas vormis, kuid mina kerisin teistpidi tiirud rõngale peale, et see siis kindel ja krips-kraps püsiks.diy-napkin-rings-2-uuelootuse

diy-napkin-ring-uuelootuse

diy-napkin-rings-4-uuelootuse

2. Kevad rõngas.

Kui Sinugi süda ihkab esimeste pärispäikseliste päevade järele, siis tasub kevad ehk jõuga välja tuua. Kõik rohelus, nii kunst kui päris, lauale ja ehk see päike saab siis ka vihjest aru.

Mida-kuidas:

Selleks vajad rohelust traadi otsas (ostsin pildiloleva valmisroheluse kunagi ammu Tigerist, kuid kindlasti toodavad nad aeg-ajalt ka midagi sarnast). Keera ja põimi lehestikust parajad rõngad ja võidki juba laua taha sööma minna, sest rohkem tööd siin pole. Kui õnn siinkohal aga lahkelt ei naerata, siis jagan mõne aja pärast ka algusest-lõpuni õpetust, kuidas midagi sellist ise teha. Kuna kevadigatsus on tõesti üüratusuur, siis kaalun neljanda taskurätirõnga teha lausa vaid õitest ja armastusest! Seniks saad väikese mudelpärja, mis ümber räti sättida, meisterdada ka analoogse pärjaõpetuse järgi.
diy-napkin-rings-3-uuelootuse

diy-napkin-rings-5-uuelootuse

wooden-napkin-rings-2-uuelootuse

3. Ei-ühtki-lisa-liigutust taskurätihoidja

Skandinaavialiku minimalismi austjatele ning neile, kes on parasjagu laisklejad sobivad ideaalselt just sellised nunnud! Tasub avada vaid silmad et silmitseda kõrgemale taevasse, sest laualt vaatavad tegelikult vastu kardinapuu rõngad! Kui kardinad ripuvad parasjagu üleval õhust ja armastusest, siis lauale taskuräti ümber põimima oleksid nad justkui nagu ammu igatsenud. Pruun ja puit sobib ka ju pea kõigega, nii et võit-võit! Nautimus missugune!
wooden-napkin-rings-uuelootuse

Taldrikud – IKEA; Taskurättide kangas – FAKTORY taaskasutuspood; Kuldne traat – ehituspoed; Roheluses traat – Tiger

 

2 thoughts on “3 pidulaua silmatera

  1. Pingback: Õhtusöök kahele

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s