Hullu pruudi võidutants – kuivained piimapudelitesse!

Pulmapidu ülitore, Uues kuues

Tean küll, et purkides maitse- ja kuivained on juba tasapisi ouldskuuliks muutumas, kuid midagi ma pidin selle segasummapudruga, mis meie tiiiilllukeses köögis aset leidis, ette võtma. Ma seda “enne” vaatepilti pakendimerest ei suutnud isegi mitte piiluda, räägimata teile esitlemisest. Olgu, asi oli hull, mis teha? Kui ma aga mõned nädalad tagasi ESIMEST korda elus IKEAs käisin ja mini- kuni gigasuuruses hoidistepurke silmitsedes mõtlesin, et oh, ägedad küll, aga kas mul TÕESTI on vaja need uued purgid osta, äkki saab ikka kuidagi teisiti? Oh – ja saabki – sest mul oli ju suvel sama suur pulmapidu, kui mõni purk IKEAs! Jess – Soome raha taskusse tagasi ja koju! Ja nüüd see tõeline võidutants alles algas – sest nüüd sai juba kolmandat korda tõestatud hullu pruudi hullu mõtet osta, morsikannude rentimise asemel, ligi 35 pooleliitrist piimapudelit. Pulmas morsikannudena nad juba esinesid, pärast mida said nad ülesandeks sügisehakul endas omaaia siirupit-mahla hoida ning nüüd – paramparaa – teevad nad puhtaks ja arusaadavaks ka meie köögi kuivainete osakonna. Hah, see oli ikka üks mõttekuste mõtekas ost!

Ja et nõustuda oma kaasa loogilise mõtlemisega, tuli siiski haarata käsi ja käärid tahvlikleepsu ja kriidimarkeri poole. Esialgu kibeles hing küll andma pudelitele nimed nii, nagu nad seisavad meie loomade toidupurkidel – noh, et nagu üks perekond, või nii. Aga tõsi ta on, et isud teatud kuivainete järele muutuvad koos meeleolude ja hooaegadega ja mõni pudel pruugib niiviisi aastaid tühjana seista. Ja siis ongi hea niiske lapiga vana nimi maha tõmmata, uus-hea kuivaine sisse kallata ja selle nimetus sildile lisada.

Mh, ja kui hea on nüüd õigeaegselt märgata, mis jahu või pudruaine on otsa saamas! Pannikapühapäevad ei jää nii küll vahele!

Pst, ja kes elab Pärnus, saab oma toreda pudeliga hopsti Pakendivabasse poodi ostlema minna – vähem pakendeid, ikka vähem pakendeid, palun! Oleks selliseid poode vaid rohkem!kuivaine-pudelid-4-uuelootuse

Mida vaja, et endalgi kord kööki luua:

Pudeleid või purke (kui Sa ei plaani samuti mõnel peol jooke säärastest piimapudelitest pakkuda ja otsustad purkide kasuks, siis aus suu soovitab tegelikult teadlikult valida 1 liitrised purgid, et teatud aineid poolitama ei peaks)

Tahvlipaberit/tahvlikleepsu

Kääre, kui pole just valmiskujuga tahvlikleeps

Kriidimarkerit

Õpetussõnad tunduvad liiast, aga kui midagi öelda, siis seda, et siltidele on  tunduvalt mugavam kirjutada nimed enne pudelitele kleepimist. Nimeuuenduse peab siiski otse pudelil kirjutama, aga pole hullu, kui sassi läheb – kriit on ju kustutamise hea sõber.

Ma usun, et hommikupudru tegemine on nüüd küll lihtsam… olgu ma ei hakka siin illusioone looma, aga vähemalt esteetilisem oleks see küll! 🙂kuivaine-pudelid-1-uuelootusekuivaine-pudelid-3-uuelootusekuivaine-pudelid-6-uuelootuse

Pudelid – Rimi; Tahvlikleeps ja kriidimarker – Sinumaailm.ee (aga leiab mujaltki kontoritarvete poodidest)

One thought on “Hullu pruudi võidutants – kuivained piimapudelitesse!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s