Kuldsed jäädvustused fotonurga abil!

Pulmapidu ülitore

laura-ja-jaanus-5550Klõps-klõps-klõps, välguta ja välguga, pikku- ja laiupidi – loomulikult tahavad kõik Sinu päevast oma nutifonidesse ja digi- ning seebikaameratesse ohtralt jäädvustusi salvestada. Peaasi, et pisarais silmad muidugi ka reaalelu oma päris mälu kaardile talletaks! Selleks on ehk üks võimalus pakkuda oma peo külalistele spetsiaalseid fotojäädvustamise momente ja kohti. Siinkohal tuleb rõõmsalt appi lõbus, tõhus ja Sulle/teile iseloomulik fotonurk/sein. Seda enam, kui soovid lisaks tavalistele sõbra- ja grupipiltidele ning nutikate külaliste häshtäägisalvestustele, et sinna päeva saaks naasta veel ja veel – sedapuhku külalisraamatusse kleebitud polaroidfotode kaudu. Meie tegime fotonurgaks pildiraamidega ülekullatud “seinakese” looduses. Olgugi, et pildiraamidega fotonurk pole midagi erakordset, siis selle erinevad kasutusvõimalused ja otstarbekus saavad juba omaette ägedad pildid kätte! Ja kuigi suure tõenäosusega ei tunne kõik Su külalised end fotosilma ees nii mugavalt kui üks Kassimodell, siis piltidele tahaksid sa neid poseerima ju nii väga! Piisavalt mugav ja mänguline stseen ning rekvisiidid kutsuvad aga ka arglikumad fotoplatsile tantsu lööma. Ja oh ei – siinkohal pildiraamide hääd omadused veel ei lõppe – kui pidu toimub kitsastes tingimustes ja/või siseruumis, siis saad nendega hõlpsasti luua illusiooni ruumilisest sügavusest, nii et tunduks kui pidu oleks toimunud avakosmoses! Kui värvida kõik erinevad raamid üht tooni ja lisada kõrvallauakesele fantaasiaküllaseid rekvisiite, siis on lõbusad pildid garanteeritud! Ja juhtuski nii, et fotonurgas oli pidevalt järjekord ja täis sai nii külalisteraamat polaroidpiltidega (aitäh, Ander!) kui ka sõbrapildid Marianne, Siiri ja Laura profisilmade järgi. Oi, kui toredaid pilte me saime – täistabamus!

Aga mis kõige olulisem – pildiraamid või mõni muu taust, peaasi, et see käiks kokku teie ning peo iseloomuga! Nii jääb see teile ja kõigile templiks mällu, ka ilma pildimaterjalita!

laura-ja-jaanus-5549

Mida vaja:

Head asupaika peotelgi/ruumi läheduses, kus taust ei karjuks, vaid nurruks koos esiplaaniga

Tamiili ja traati raamide riputamiseks

Erinevas suuruses pildiraame + lemmiktooni spreid nende ühtlustamiseks

Rekvisiite (meie kasutasime loomamaske; vuntse, huuli jms klišeelikku, jne)

Fotograafe ja/või (polaroid)kaamerat ja vabatahtlikku sõpra

Soovi korral külalisteraamatu jaoks tarvilikke esemeid

laura-ja-jaanus-5570 laura-ja-jaanus-6025lj-oks-24lj-oks-25
img_0727

Sõbrad, te olete ilusad!

Fotod: Marianne Ubaleht, Laura Oks, Laura V

2 thoughts on “Kuldsed jäädvustused fotonurga abil!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s