Oh jõulupuu, oh jõulupuu…

Mõttelennuks

… siit igaüks saab rõõmu. Ja kui pole ta ka see päris metsahõnguline okkaline, siis meeleolu loovad imeliselt ja eriliselt ka sellised jõulupuud! Näiteid, et tuppa saab ka teisiti jõulurõõmu tuua, on rohkem, kui jõuluõhtul kapsast jaksad süüa. Praegu, pärast 1. adventi, ongi paslik aeg oma jõulupuu peale mõtlema hakata, seda enam, et omas elemendis püsib ta sellisena kenasti kasvõi jaanipäevani välja. Eriti õnnelikud võivad olla need, kel lahmaka päriskuuse jaoks toanurgas ruumi vajaka jääb – lisaks kahemõõtmelistele või ülipisikestele rippuvatele kuusekestele, saab säravate ehetega jõule tuppa tuua isegi see, kel mahub uksest sisse vaid üks habemega mees! 😉 Võtke snitti või tehke veelgi uhkemalt, igatahes oleks tore teie erilisi mõtteid näha ja lugeda!

! Jõulupuu ei pea ju tegelikult meenutama kolmnurka – meie kodukontoris ilutseb hetkel selline meeleolu looja.

! Algallikate lingid leiad postituse lõpust. 123456789101112131415

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

One thought on “Oh jõulupuu, oh jõulupuu…

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s