3 piparkoogimaja kingipaki ideed

Uues kuues

3-piparkoogimaja-kingipaki-ideed-uuelootuseSuur kogus suhkrut kisub põsed punni ja kõhu valutama, aga kingipakile lisab vaid glamuuri. Glasuuri saab aga iluspruun paber valgest (kriidi)markerist ning praegusel juhul ei ole ka hirmu, et unustad piparkoogimajad ahju kõrbema või et kööki tabaks jahutuisk. See-eest rõõmu sama palju, kui päris piparkookide meisterdamisest!

Vaja läheb:

Armsaid päriselt-vaja-minevaid kingitusi

Pruuni pakkepaberit, paberkotti ja/või paberit

Valget (kriidi)markerit 

Kääre, kleeplinti, paela

piparkoogi-pakk7-uuelootuse

Kuidas?

Vali, millist kolmest piparkoogistiilis kingipakist meisterdad – kas pakid kingi klassikaliselt ja joonistad sellele, valid põhjaks hoopis kingikoti, et maja saaks eriti äge neljaseinaline või lisad mõnele kingile piparkoogimajast nimesildi. Ah, mis seal ikka mõelda – tee parem nad kõik ja sa ei kahetse! Igatahes soovitan enne mustandpaberil käsi valgeks teha ja/või väga õrnalt ka pakile endale harilikuga arhitektuur ette joonestada. Mõtle sellest kui päris koogiteost ja isegi piparkoogi lõhn tuleb ninna külla! Kui majaehitus on valmis, lisa vajadusel pakile paelake ja kingisaaja nimi. Nüüd jääb üle vaid see kõige raskem ülesanne – jõuluvana oodata.

! Tubli taaskasutaja ei pea selleks projektiks pea ühtegi uut materjali ostma, sest pakkepaberid, kingikotid, paelad jms on ju eelmistest aastatest kõik alles!piparkoogi-pakk6-uuelootusepiparkoogi-pakk5-uuelootusepiparkoogi-pakk8-uuelootusepiparkoogi-pakk2-uuelootusepiparkoogi-pakk3-uuelootusepiparkoogi-pakk4-uuelootusepiparkoogi-pakk1-uuelootusePruun pakkepaber – Tiger; Kriidimarker – Sinumaailm.ee ; jõuluehted – Koduekstra; piparkoogivormid – Suhkrukunst

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s