Tee ise: pisut teistsugune jõulupuu

Uues kuues

tee-ise-teistsugune-j6ulupuu-uuelootuse

Kas eetiliste ei-taha-kuuske-maha-raiuda tunnete või lihtsalt vahelduse nimel võib ju mõni aasta panna jõuluvana proovile mõne teist tüüpi jõulupuuga – kas ta ikka närib selle modernsuse läbi nii, et kingid jõuavad õigeks ajaks puu alla? Sel puhul ei saa haiget ükski kuuseaktivist ega puu ise, selle asemel leiab aga juba tormi käes murdunud oksake omale jõuluks uue kodu. Nii on vähemasti üks jõulukohane heategu tehtud ja jõulutunne soojalt põues!

Vaja läheb:

Murdunud oksa

Jõulutulesid

Ehteid puule (võivad olla traditsioonilised kuuseehted või isetehtud kaunikesed – sel puhul vajad veel: vanu kampsuneid, kääre, suurt nõela, lõnga)

Kinnituskohtaj6ulupuu-6-uuelootuseKuidas?

Kui soovid ise jõuluehted valmistada, siis vali välja lemmikvärvipaletis vanad kampsunid või kangad, millest teha näiteks jõulutaeva tähekesed. Et taaskasutus oleks keeratud maksimumini, siis kasuta nende sisuks uue vatiini asemel selle sama kampsuni lõikejääke. Pane kanga vasakud pooled vastamisi, õmble käsitsi ääristus- või sämppistetega täheke nii palju kokku, et saad ilusti täidise sisse ajada ja pistetejoru lõpetada. Hiljem vajab ta ka üht lõnga- või niidijuppi tähe tippu, et end puule rippuma sättida. Jess – üks on valmis!

Säti ehted ning tulukesed puule ja leia oma vastvalminud jõuluimele seinal ase. Mõnus, kui peaksid avastama just sellise koha, kus kruvid-naelad juba ootavad. Kui nii hästi ei vea, siis keera, puuri või löö vähemalt kaks abimeest seina ning riputa jõulupuu neile seltsiliseks. Elekter sisse ja ongi valma! j6ulupuu-8-uuelootusej6ulupuu-9-uuelootusej6ulupuu-3-uuelootusej6ulupuu10-uuelootuse

One thought on “Tee ise: pisut teistsugune jõulupuu

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s