Tee ise: pisut teistsugune jõulupuu

Uues kuues

tee-ise-teistsugune-j6ulupuu-uuelootuse

Kas eetiliste ei-taha-kuuske-maha-raiuda tunnete või lihtsalt vahelduse nimel võib ju mõni aasta panna jõuluvana proovile mõne teist tüüpi jõulupuuga – kas ta ikka närib selle modernsuse läbi nii, et kingid jõuavad õigeks ajaks puu alla? Sel puhul ei saa haiget ükski kuuseaktivist ega puu ise, selle asemel leiab aga juba tormi käes murdunud oksake omale jõuluks uue kodu. Nii on vähemasti üks jõulukohane heategu tehtud ja jõulutunne soojalt põues!

Vaja läheb:

Murdunud oksa

Jõulutulesid

Ehteid puule (võivad olla traditsioonilised kuuseehted või isetehtud kaunikesed – sel puhul vajad veel: vanu kampsuneid, kääre, suurt nõela, lõnga)

Kinnituskohtaj6ulupuu-6-uuelootuseKuidas?

Kui soovid ise jõuluehted valmistada, siis vali välja lemmikvärvipaletis vanad kampsunid või kangad, millest teha näiteks jõulutaeva tähekesed. Et taaskasutus oleks keeratud maksimumini, siis kasuta nende sisuks uue vatiini asemel selle sama kampsuni lõikejääke. Pane kanga vasakud pooled vastamisi, õmble käsitsi ääristus- või sämppistetega täheke nii palju kokku, et saad ilusti täidise sisse ajada ja pistetejoru lõpetada. Hiljem vajab ta ka üht lõnga- või niidijuppi tähe tippu, et end puule rippuma sättida. Jess – üks on valmis!

Säti ehted ning tulukesed puule ja leia oma vastvalminud jõuluimele seinal ase. Mõnus, kui peaksid avastama just sellise koha, kus kruvid-naelad juba ootavad. Kui nii hästi ei vea, siis keera, puuri või löö vähemalt kaks abimeest seina ning riputa jõulupuu neile seltsiliseks. Elekter sisse ja ongi valma! j6ulupuu-8-uuelootusej6ulupuu-9-uuelootusej6ulupuu-3-uuelootusej6ulupuu10-uuelootuse

One thought on “Tee ise: pisut teistsugune jõulupuu

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s