Loomaarmastaja nipinurk – tee neile ise nimelised toidupurgid

Uues kuues

loomatoidu-purgid-3-uuelootuse

Meie pere on juba kaks kuud olnud – kolme asemel – neljaliikmeline (ja ma ei pidanud isegi sünnitusvalude all kannatama!) – meie tubades tatsavad nüüd küünte klõbinal 5 aastane kampsunist pehmem kass Kissu ning, uustulnuk, kuldne ja kullast kallim koer Nora… no ja siis oleme meie, kes, millegi pärast, ei saa tänaval kõndides võõrastelt paisid ega “ohkuinunnu” märkusi – tavalised miis ja nanne. Lisaks nunnumeetriga Everesti vallutamisele, on nad vallutuslippu heitmas ka meie tillukesel köögipinnal, mistõttu oli ühel hetkel meie vana armsa puupliidi pealne täis kõiksugu kassi- ja koeratoite. Ning olgem ausad – ega need igasugu erinavate erksavärviliste piltidega ja mitte kõige lihtsamalt avatavad pakid pole just suurimad silmarõõmud (eriti koeratüdruku 25 kg pakk – no kuhu ma selle peaks küll panema?). Ja et tagatipuks ei tekiks veel olukord, kus kõigepealt sööme ära Nora toidu ja siis sööb igaüks enda purgist, tuli mõte teha oma lapsukestele nendenimelised suuuured isiklikud toidupurgid. Kodurahu ja (eelkõige) -ilu on saavutatud ilma ühegi ohvrita! Ja psssst – kui keegi endale talveks üht maalähedast oranzikat väga mõnusat kass-meest ei soovi (nimevalik on täitsa vaba – ta ei reageeri veel millelegi), siis tuleb mul üks säärane purk veel pliidile sooja panna.

Mida vaja:

Lemmiklooma ja tema -krõbinaid

Suurt, vähemalt 3 l, purki

Valget markerit, mis ei jonni klaasil liugeldes

Kuidas:

Jälle üks imelihtne juhis (või asi) – harjuta igaks juhuks mõned korrad kirja suurust ja välimust paberil, sest parimate markerite ekslikud vääratused ei pruugi heatahtlikult purgilt maha tulla. Kui mustand valmis ja õnn südames, siis ongi aeg asuda puhtandi kallale. Jälgi markeri juhiseid ja joonista oma kalligraafia purgile. Preemiaks pista endale üks (või mitu) õun põske.

loomatoidu-purgid-5-uuelootuseloomatoidu-purgid-7-uuelootuse loomatoidu-purigd-1-uuelootuse

Purgid – kui ma ei eksi, siis – Hortes; Marker – Zelluloosi paberipood

3 thoughts on “Loomaarmastaja nipinurk – tee neile ise nimelised toidupurgid

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s