Tee ise: rohenäpu suupistetikud

Uues kuues

rohenäpu suupistetikud 1+ UuelootuseRuttan nüüd suuutsu ajast ette ja näitan asju vastupidises järjekorras, aga ma kohe kuidagi ei kannatanud selle toredusega kauem vaiki olla. Juba vana hipide rahvatarkus teadis kõnelda, et kunstlilledest saab igasugu väga ägedaid ja boheemlaslikke kujunduselemente teha – psssst, varsti jagan teiega ka oma ideid – AGA kipub juhtuma, et lillenuppusid oksalt noppides jäävad lehed kurvalt otstarbeta. Siin tulevadki appi järjekordsed pidustused sel suvel (kuidas küll saakski ilma nendeta?) – augusti alguses korraldasin oma värskele kaasale üllatussünnipäeva (ma ei oska vist puhata?), kus sai snäkke-näkse haarata just selliste metsistunud suupistetikkudega. See mõte tuli kuidagi väga loomulikult, sest mida muud ühe looduslapse kasekoorest ja maalähedusest inspireeritud süldilauale ikka panna? Enne, kui suvi oma plätud varna paneb, soovitan tähesaju öödest viimast võtta, mõned sumedad sõpruskohtumised teha ning kostitada ja kaunistada need ikka pisut omapärasemalt. rohenäpu suupistetikud enne ja nyyd Uuelootuse

Vaja läheb:

suupistetikke/hambaorke

kuumaliimipüstolit

lilleõite projektist üle jäänud kunstlillede lehti

Kui lilleõitest meisterdatud raidkujud ja aktimaalid on valmis, siis hoia nende lehed heaga alles, sest just nüüd lähebki neid vaja! Eemalda lillevartelt lehed, liimi need püstoliga tikkudele ja ongi valmis! See on nii lihtne, et ainsa õpetussõnana palun teil oma sõrmi liimimisel hoida ja mitte ära kõrvetada! Lihtne, õhuline, kaanetüdruk.

rohenäpu suupistetikud 3 Uuelootuserohenäpu suupistetikud 7 Uuelootuserohenäpu suupistetikud 2 Uuelootuse

Suupistetikud/hambaorgid – Tiger; kunstlilled – Koduekstra, The Pier

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s