Tik-tik-tiki oma mälestusi

Uues kuues

Tikitud foto 6 UuelootuseMa olen selles mõttes ikka väga traditiooniline inimene, kel fotoalbumid on ausees asjad ning millede täitmine nõuab palju kvaliteetaega ja raskeid kopikaid. Aga see on seda kõike igati väärt, kuna arvutiekraani taga erinevaid failepidi kontroll-effi vajutades keerduvad mu silmad enne krõlli kui mõne mälestustelaeka üles leian. Kuna aga jonnakus keeldub olemast normipiires traditsiooniline, siis tuleb ikka luua oma pärimus – ja seda seekord fotode tikkimise kaudu (hoiatus: see võib kujuneda väga sõltuvust tekitavaks!) Niimoodi fotosilma mälestuskildudele teist kihti luues saab ju omakorda neid toredaid lugusid edasi jutustada ja sedapidi lausa muinasjutte luua!

Vaja läheb vaid alg-algteadmisi niidist ja nõelast (ja sobivadki täiesti tavalised niidid-nõelad), päris tikkimismutt ei pea selle kunsti puhul olema (nagu näha!). Abiks on juba ägedad fotod, pliiatsiga märgitud täpikesed mida ja kuidas pildile lisada soovid (mida mina innukalt ei teinud, sest kannatus tikitud pilti näha oli nullipiires) ning armas mõte, mida jutustada manad. Eriti taibukas on seda meetodit kasutada piltide puhul, mis on pisut kannatada saanud (paber kulunud vms), sest siis saad ju katkisest fotost lausuue ja ta väärtust kõrgub jälle pilvini! Ära pettu, kui mõni pilt kohe välja ei tule – igaks juhuks võid proovitööks võtta kogemata kaks korda ilmutatud foto (millegi pärast on mul sääraseid juhtumeid küllaga) või pildi, mida tead, et saad alati uuesti ilmutada –  harjutamine teeb harjutajaks, seega lähengi tik-tik-tikkimaaa! Nüüd tuleb vaid mõelda, kuidas küll neid armsaid memuaare kodus esitleda? Olen teie soovitustele avatud, kui fotoalbum!Tikitud foto 8 uuelootuse17yw9kTikitud foto 1+ UuelootuseTikitud foto 5 Uuelootuse17yyw1Tikitud foto 4 Uuelootuse

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s