Kuldaväärt suutäied

Uues kuues

Järgmine suvepidu tulemas, aga särtsu napib? Paramparamparaa – tee selleks puhuks lihtsa vaevaga kullaväärtusega suupistetikud!kuldsed tikud enne ja nyyd Uuelootuse +Selleks sobivad imehästi mõnest jõulupeost-juubelist üle jäänud ikka-veel-indu-täis Kuldsed Lindid, mis tol korral täitsid fototausta auväärt ametit või kaunistasid saaja rõõmuks tema kingipakki. Suupistetikkudena kestab lintide disko aga kauem, sest väikest rõõmu jagab iga suutäis.

Mida vaja:

suupistetikke (Tiger)

kuldseid narmaid (tol ammusel korral ostsin need Maximast)

liimipüstolit

kääre

suupisteid, nom-nom

Kuidas?

Lõika narmastest umbkaudu 5-10 cm pikkused ja mõne sentimeetri laiused pundid (või ükskõik kui lühikesed-pikkad, nii kuis fantaasia juhib. Nt 10 cm pikkuste puhul on hea nad nö pooleks, ümber tiku, murda). Lase sorts liimi tikule (ära sõrmi ära kõrveta!) ning säti narmad sellele enda äranägemise järgi – siin on päris mitu erinevat võimalust, ma ei reeda neid, aga katseta neid kõiki – see on lõbus! Lisa veel kindluse mõttes sutsu liimi, nii et tiku-disko vormub ja eemalda samas ka üleliigsed tüütud liiminiidid. Korda seda vaid paarkümmend korda ja ongi peolaua kujundus valmis ning kõht vahepealsetest ampsudest õnne täis! Külalistele kindlasti meeldib!

kullast sn2kitikud Uuelootuse 2kullast sn2kitikud Uuelootuse 4kullast sn2kitikud Uuelootuse 6kullast sn2kitikud Uuelootuse 7

Kuldsed narmad – Maxima; Suupistetikud – Tiger; Lõikelaud – Nambe

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s