KAFOs sajab lilli!

Mõttelennuks

Suvi KAFOs 2 UuelootuseKAFOs sajab praegu lilli kui maitsemeeli peale õiget kohvielamust! Võta sõõm head-paremat kohvi, sule silmad ja need avades leiad end säärasest paradiisioaasist, kus silme ees võtab lillendama-virvendama! Kas see ei peakski alati just nii olema?! Soovitan seda sel suvel soojalt, või isegi et kuumalt.

Ja ppsssst! – sellised lillekardinad sobiksid kindlasti isegi mõne maalähedaselt elurõõmsa kodu akende ette või hoopis kaht suvist tuba teineteisest heatahtlikult eraldama. Mõnus boonus selle kõige juures on väga rahustav ja ainult heade mõtetega rikastatud nokitsemine. Sest ega ühe linnavurle elutoas ajutisel lilleaasal rätsepistes lilli teineteise külge õmmeldes midagi muud ei saagi ju tunda! Juhõissa suvi!

Suvi KAFOs 5 UuelootuseSuvi KAFOs 3 UuelootuseSuvi KAFOs 4 UuelootuseSuvi KAFOs 6 Uuelootuse

Idee ja teostus: Laura Verte

Fotod: Gerli Rand

KAFO asub Tammsaare Ärikeskuses

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s