KAFOs sajab lilli!

Mõttelennuks

Suvi KAFOs 2 UuelootuseKAFOs sajab praegu lilli kui maitsemeeli peale õiget kohvielamust! Võta sõõm head-paremat kohvi, sule silmad ja need avades leiad end säärasest paradiisioaasist, kus silme ees võtab lillendama-virvendama! Kas see ei peakski alati just nii olema?! Soovitan seda sel suvel soojalt, või isegi et kuumalt.

Ja ppsssst! – sellised lillekardinad sobiksid kindlasti isegi mõne maalähedaselt elurõõmsa kodu akende ette või hoopis kaht suvist tuba teineteisest heatahtlikult eraldama. Mõnus boonus selle kõige juures on väga rahustav ja ainult heade mõtetega rikastatud nokitsemine. Sest ega ühe linnavurle elutoas ajutisel lilleaasal rätsepistes lilli teineteise külge õmmeldes midagi muud ei saagi ju tunda! Juhõissa suvi!

Suvi KAFOs 5 UuelootuseSuvi KAFOs 3 UuelootuseSuvi KAFOs 4 UuelootuseSuvi KAFOs 6 Uuelootuse

Idee ja teostus: Laura Verte

Fotod: Gerli Rand

KAFO asub Tammsaare Ärikeskuses

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s