Paberkoti glämm

Uues kuues

paberkott 14 UuelootuseKuhu iganes disainpoodi, – kataloogi või – blogisse vaatad – igalpool naeratavad Sulle rõõmsalt vastu need pabervälimusega kuldsed, hõbedased, pronksjad uhked kotid, mis kõlbavad nii kappide-sahtlite kui ka lillepottide, ja mille kõige veel, asemel. Kui endal juhtub olema kodus paberkotte laeni, siis tundub üsna mõttetu, nii tengelpungile kui ka loodusele, neid juurde osta. Ja kus siis see isetegemise rõõm niimoodi jääb? Oh, ja lõpuks ometi ei pea ma enam südantlõhestavaid süümepiinu tundma, kui järjekordne poekott on koju ununenud ja taaskord tuleb paberkott kassast piip-piip läbi lüüa. Nüüd saab aga kõik toad ühtselt ja ohoh-kui-popilt korda! Sellised panipaik preilnad teevad kodu nii tänulikuks ja glämmiks!

Vaja läheb:

Paberkotte
Spreid
Ruumi/õue, kus spreitada ning ajalehti vms, et kõik nii diskoks ei muutuks
Kääre

Kuidas:paberkott 12 Uuelootuse
1. Juhul kui kott on suure logoga, mida sprei ei pruugi ära katta, keera kott ettevaatlikult pahupidi.
paberkott 15 Uuelootuse

2. Spreita, kuis purgil kirjas ning lase kuivada. Kui teed seda õues, siis pista koti alla mõni potike vms, et tuul kotti ära ei viiks.
3. Kui kotil on sangad või tahad teda üleüldse pisut väiksemas mõõdus, siis lõika ja piira.
4. Keera ülemine serv ilusti üle koti ääre rulli – kandiks. Juhul, kui kott on pisut nõrk või tahad selles hoida nt õlisid-kreeme, siis pista teine, ilma värvita, kott esimese sisse ja keera hoopis sellest välimisele kotile ääris.

Tee kotikesi kohe suurem komplekt – kõiksugu õmblustarvikud, teepakikesed, maitseainepotsikud ja muu pudipadi saavad endale nüüd väga uhke katusealuse ja silm puhkab pronksisäras. Eriti armas oleks teha ema-tütre kotikomplekt ja ongi emadepäevakink olemas, jõuad veel küll!paberkott 4-1 Uuelootusepaberkott 10 Uuelootusepaberkott 13 Uuelootuse

6 thoughts on “Paberkoti glämm

    1. Aitäh 🙂 Ma ka jumaldan neid! Ja, võib öelda küll, et paber on nüüd pisut tugevam, kui ta enne oli. Kuigi ma vahel juba poest tulles imestan, kui palju nendega paberkottidega ikka tassida jõuab!

    1. Aitäh 🙂 Ei, praegu seda küll tähendanud ei ole. Spreiga värvides on nii õhuke värvikiht (soovitan kaugelt spreitada ja kui vaja, siis mitme kihi kaupa), et see ei tahagi kooruma hakata (nt mida võib tekitada kooslus pintsel+akrüülvärv). Kortsud võivad tekkida vast muust muljumisest, aga mulle need, nagu päris eluski, meeldivad 🙂

  1. Häh, kui äge! Ma pole veel sellest paberkottide trendist täitsotti saanud, aga need sinu tehtud panevad küll nuputama, kuhu mul neid vaja oleks. 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s