Tee ööle silmad ette!

Uues kuues

88mask enne UuelootuseKui magamistoa pitskardinad on kevadpäikese lahkelt tuppa kutsunud ja öökullist kukeks kehastumine suurimat rõõmu ei paku, siis on mõistlik oma silmad õhtuiluks katta millegi pehme ja pimestavaga. Kuigi juba ammuilma unistan ühest mjäu-kui-nunnust öölooma silmamaskist (no kas need saavad enam armsamad olla?), siis mõtlesin testvariandina midagi pool-ise teha. Kui tervet tükki teha ei jõua, siis tee pool – aga ilusti. Seega sai öömaski toorik ostetud imepoest Tiger ja isegi-öösiti-säravad-printsessisilmad ise peale säetud – selleks on tarvis kas niiti-nõela või kuumaliimipüstolit, olenevalt materjalidest. Ööle on ju palju lihtsam teha silmad ette, kui hakata päikesega nii toredalt mängivaid pitskardinaid vahetama. Head iluund!

88mask ja nyyd Uuelootuse88mask4 Uuelootuse88mask 3 Uuelootuse

Öömask – Tiger; Litridega pael – Abakhan või Kangadzungel

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s