Tee ööle silmad ette!

Uues kuues

88mask enne UuelootuseKui magamistoa pitskardinad on kevadpäikese lahkelt tuppa kutsunud ja öökullist kukeks kehastumine suurimat rõõmu ei paku, siis on mõistlik oma silmad õhtuiluks katta millegi pehme ja pimestavaga. Kuigi juba ammuilma unistan ühest mjäu-kui-nunnust öölooma silmamaskist (no kas need saavad enam armsamad olla?), siis mõtlesin testvariandina midagi pool-ise teha. Kui tervet tükki teha ei jõua, siis tee pool – aga ilusti. Seega sai öömaski toorik ostetud imepoest Tiger ja isegi-öösiti-säravad-printsessisilmad ise peale säetud – selleks on tarvis kas niiti-nõela või kuumaliimipüstolit, olenevalt materjalidest. Ööle on ju palju lihtsam teha silmad ette, kui hakata päikesega nii toredalt mängivaid pitskardinaid vahetama. Head iluund!

88mask ja nyyd Uuelootuse88mask4 Uuelootuse88mask 3 Uuelootuse

Öömask – Tiger; Litridega pael – Abakhan või Kangadzungel

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s