Põlvini armunud

Uues kuues

sydamed p6lvedel Uuelootuse0Sõbrantsidele-peikadele ilusaid sõnu ja šokulaadi kinkida võiks ju lausa iga päev peale tuleva pühapäeva. See muudaks kindlasti maailma mitmesaja päeva võrra õnnelikumaks (kommidega ei tasu muidugi liiale minna). Kuna aga maailmaparandus programm soovitab ikka iseendast alustada, ongi paslik näidata oma õnne ja armastust nii, et lööb põlvist nõrgaks! Selleks ehtisin oma tööpüksid südametega – no kuidas saab siis töisel ajal naeratus suule tulemata jääda!

Vaja läheb:

Pükse/retuuse/sukkpükse (ära siis neid põlvist katkiseid säärevarjusid teinekord kohe ära viska!)

Triikrauda

Kleebitavaid paikasid

(Kääre ja šablooni)

Kuidas?

Imelihtne – vali poest sobiv liimitav paik; kui soovid, lõika see südamekujuliseks, märgi asukoht põlvedel ning vastavalt juhendile triigi paik pükstele. Loomulikult ei pea liimitavat paika ostma, veelgi parem on võtta oma kangariiulist südamele armas kangas, teha paik ise ning õmmelda see käsitsi külge.sydamed p6lvedel Uuelootuse2sydamed p6lvedel Uuelootuse3Punased paigad – Abakhan

4 thoughts on “Põlvini armunud

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s