Jõulutunne akendeil

Uues kuues

j6ulukleeps Uuelootuse3

Selle pisimeisterduse käigus tantsis taevast ju lausa kolm lumehelvest alla! Sellest üllatusest järeldasin, et kui tahame see aasta veel avali sui lumehelbeid püüda, siis tuleb jõulutunne kodude akendeile tuua. Lihtne kui tirulimps – kõigepealt on vaja triibu-mummulisi teipe omamoodi kuusemetsa tarvis ning et päkapikk tooks sussi sisse eriti toredaid jõuluseid aknakleebiseid. Kahjuks ei tea ma, kust täpsemalt neid kleebiseid leiab, kuna päkapikk on ikkagi päkapikk, kuid pakend ütleb “Heyda”, äkki see avitab? Kui kleebised olemas, siis kleepima, lõikama ja vahi ainult laia rõõmuga, kus siis hakkab lund kallama! No kasvõi mõne helbe jagu rõõmu peaks olema tagatud! Eks siis näis, kui paljud teist lume välja kutsuvad 🙂 Meie vanadel-hallidel akendel hakkas nende pensionieas küll pisut lõbusam.

! Aknakleebis on selles mõttes armas, et ta ei liimu ega kleepu, vaid püsib kui jõuluime väel akna küljes.

j6ulukleeps Uuelootuse10j6ulukleeps Uuelootuse4j6ulukleeps Uuelootuse5j6ulukleeps Uuelootuse11j6ulukleeps Uuelootuse6j6ulukleeps Uuelootuse7

Aknakleebised – firma nimega Heyda; Triibuline teip – Tiger

2 thoughts on “Jõulutunne akendeil

  1. Need majakesed on küll imearmsad! Hakka või ise aknaid kaunistama, et see lumi ikka tuleks. 🙂 Heyda asju peaks minu teada olema Prismades müügil, vähemalt sellenimelisi templeid olen sealt soetanud mina.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s