Tagasi kooli: pliiatsid valmis!

Uues kuues

teibipliiatsid 0 UuelootuseKuigi minul on üle 18 aasta esimest korda hetk, kus sügisesel uue aasta esimesel päeval ei ületa mu 1.septembri-läikivaks-sätitud-lakk-kingad kooliläve, on tähtis uue alguse tunne siiski südames. Ja mille paremaga seda veel tähistada, kui oma märkmikud-pliiatsid-kustukad uueks hooajaks teravaks putitada. Teravuse parandamise all pean silmas siiski nende kahesaja sahtlis passiva pliiatsi väsinud välimuse vuntsimist triibuliste-lilleliste-mummuliste teipide abil. Lisaks sellele, et tähtsate mõtete üleskirjutajad saavad kobedama kuue nagu uue, väheneb võimalus kellegagi pliiatsid sassi ajada – ja seda ju küll ei tahaks, et endale veeeeeeel rohkem pliiatseid sahtlipõhja lisanduks või enda nunnu ära kaoks. Kui lihtne ja lõbus!

! Teibitud pliiatseid terita rahulikult, et teip jääks ka pärast seda ilus. Teise nipina võid teritada neid vanamoeliselt – terava noaga.

teibipliiatsid 6 Uuelootuseteibipliiatsid 2 Uuelootuse teibipliiatsid 3 Uuelootuseteibipliiatsid 5 Uuelootuseteibipliiatsid 7 Uuelootuse

Teibid: Vunder, Tiger, erinevad raamatupoed

One thought on “Tagasi kooli: pliiatsid valmis!

  1. Minu jalg pole juba 6 aastat üle kooli lävepaku astunud, et pingi taga koht sisse võtta ja just sel aastal on kuidagi tuhin sees. Mitmeski blogis hakkavad silma kooliks ettevalmistuste postitused ning Sinu teritatud ja kaunid pliiatsid lisavad vaid hoogu juurde! 🙂

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s