Tagasi kooli: pliiatsid valmis!

Uues kuues

teibipliiatsid 0 UuelootuseKuigi minul on üle 18 aasta esimest korda hetk, kus sügisesel uue aasta esimesel päeval ei ületa mu 1.septembri-läikivaks-sätitud-lakk-kingad kooliläve, on tähtis uue alguse tunne siiski südames. Ja mille paremaga seda veel tähistada, kui oma märkmikud-pliiatsid-kustukad uueks hooajaks teravaks putitada. Teravuse parandamise all pean silmas siiski nende kahesaja sahtlis passiva pliiatsi väsinud välimuse vuntsimist triibuliste-lilleliste-mummuliste teipide abil. Lisaks sellele, et tähtsate mõtete üleskirjutajad saavad kobedama kuue nagu uue, väheneb võimalus kellegagi pliiatsid sassi ajada – ja seda ju küll ei tahaks, et endale veeeeeeel rohkem pliiatseid sahtlipõhja lisanduks või enda nunnu ära kaoks. Kui lihtne ja lõbus!

! Teibitud pliiatseid terita rahulikult, et teip jääks ka pärast seda ilus. Teise nipina võid teritada neid vanamoeliselt – terava noaga.

teibipliiatsid 6 Uuelootuseteibipliiatsid 2 Uuelootuse teibipliiatsid 3 Uuelootuseteibipliiatsid 5 Uuelootuseteibipliiatsid 7 Uuelootuse

Teibid: Vunder, Tiger, erinevad raamatupoed

One thought on “Tagasi kooli: pliiatsid valmis!

  1. Minu jalg pole juba 6 aastat üle kooli lävepaku astunud, et pingi taga koht sisse võtta ja just sel aastal on kuidagi tuhin sees. Mitmeski blogis hakkavad silma kooliks ettevalmistuste postitused ning Sinu teritatud ja kaunid pliiatsid lisavad vaid hoogu juurde! 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s