Suur maalritöö: võtme eri

Uues kuues

suur maalrit88 v6tme eri UuelootuseEilses augustiöises pimeduses ukse taga oh-kui-kaua seda Härra Õiget Võtit otsides, sain aru, et kui töö ja kodu võtmed on välimuselt ikka täiesti kaksikud, siis sinna ukse taha ma jääda võingi. Niisiis saigi hommikul see viga parandatud ja võtmed kibekähku üle võõbatud, et ma juba kaugelt teaksin – kodurahu ukse avab päikesekollane ning karjäärimaailma mannavahuroosa võti. Selleks puhuks sobisidki täpselt need sahtlipõhjas igavuses vedelevad küünelakid, millega tõenäoliselt sai kunagi pubekaküüsi lakitud (kollane on muidugi siiamaani tore!) ja mis nüüd leiavad kasutust mõnel praktilisemal viisil, nagu näha – ukserahu nimel!

suur maalrit88 v6tme eri 3+ Uuelootusesuur maalrit88 v6tme eri 7. Uuelootusesuur maalrit88 v6tme eri 5. Uuelootuse

4 thoughts on “Suur maalritöö: võtme eri

  1. Nii tore! Mingi aeg oli endalgi idee teha, võtsin juba küünelakidki välja, kui järsku meelde tuli, et mul on üürikorter ning kui kolima hakkan (mis arvatavasti uuel aastal juba), siis pean ju võtmed tagastama nii nagu nad olid 😀 (samas äkki siis saab küünelaki eemaldajaga maha võtta… 😀 selle peale ei tulnudki enne :D)
    Väga mõnusad pildid on küll! 🙂

    1. Hehee, ma isegi hakkasin töövõtmete suhtes kahtlema, kuid olen kindel, et värvi saab küünelaki eemaldajaga maha võtta 🙂 Ja tänan heade sõnade eest!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s