Suur maalritöö: võtme eri

Uues kuues

suur maalrit88 v6tme eri UuelootuseEilses augustiöises pimeduses ukse taga oh-kui-kaua seda Härra Õiget Võtit otsides, sain aru, et kui töö ja kodu võtmed on välimuselt ikka täiesti kaksikud, siis sinna ukse taha ma jääda võingi. Niisiis saigi hommikul see viga parandatud ja võtmed kibekähku üle võõbatud, et ma juba kaugelt teaksin – kodurahu ukse avab päikesekollane ning karjäärimaailma mannavahuroosa võti. Selleks puhuks sobisidki täpselt need sahtlipõhjas igavuses vedelevad küünelakid, millega tõenäoliselt sai kunagi pubekaküüsi lakitud (kollane on muidugi siiamaani tore!) ja mis nüüd leiavad kasutust mõnel praktilisemal viisil, nagu näha – ukserahu nimel!

suur maalrit88 v6tme eri 3+ Uuelootusesuur maalrit88 v6tme eri 7. Uuelootusesuur maalrit88 v6tme eri 5. Uuelootuse

4 thoughts on “Suur maalritöö: võtme eri

  1. Nii tore! Mingi aeg oli endalgi idee teha, võtsin juba küünelakidki välja, kui järsku meelde tuli, et mul on üürikorter ning kui kolima hakkan (mis arvatavasti uuel aastal juba), siis pean ju võtmed tagastama nii nagu nad olid 😀 (samas äkki siis saab küünelaki eemaldajaga maha võtta… 😀 selle peale ei tulnudki enne :D)
    Väga mõnusad pildid on küll! 🙂

    1. Hehee, ma isegi hakkasin töövõtmete suhtes kahtlema, kuid olen kindel, et värvi saab küünelaki eemaldajaga maha võtta 🙂 Ja tänan heade sõnade eest!

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s