Kui mul oleks unistuste kohvik…

Mõttelennuks, Uues kuues

siis oleks see küllaltki sarnane tänvuse Jazzkaare peasponsori, KAFO Lounge’ga. Mõnus õhkkond, kodune elutoa meeleolu, telliskivi seinad, palju lampe, patju, vaipu, pisut krutskeid, tarku mõtteid kohvitegemisest, palju hääd jazzmuusikat ja kohvi. Kes siis ei tahaks mängida mõnusa meeleoluga kohviku kujundamist – panna kokku imelisi mööbleid, sättida neid nii ja naa, vorpida saja-aastastesse kuldsetesse pildiraamidesse tahvleid, kuhu peale kirjutada ainult toredaid mõtteid, istutada taimi tassidesse ja kohendada kohevaid patju? Ja mulle on antud õnn seda viimased kuu aega mängida. Nagu üks pilli/loomemäng ikka – vajas harjutamist, pani end ületama ja liblikad kõhus kiirelt-kiirelt üles-alla lendama. Ma pole pea kunagi oma töödega täienisti rahul, alati võiks ja tahaks paremini, kuigi tean, et annan endast kaks miljon protsenti. Aga seekord.. jah – vot, sellises kohvik-lounge’s tahaksin ma küll head kohvi juua ja lasta muusikal kõrvu paitada. Ja see pole niisama sohva, skaipluss ja pätikohv – võlu peitub paljuski meie enda Eesti tootjate uskumatult ägedas mööblis, maailma parimas muusikastiilis, kvaliteetses kohvis ja selles, et see valmib Sinu tassi käsitööna! Minu suur soov oli viia võimalikult palju kodumaiseid mööblitootjaid ja teenusepakkujaid Eesti inimestega kokku. Sest kas te teadsite, et Borg teeb ägedaid ja kvaliteetseid tugitoole ja diivaneid? Või et Kangasjuhe pakub võimalust koledad juhtmed vahetada värvikate kangasjuhtmete vastu ja teha ise lampe? Et Softrend on väga tore eestimaine mööblitootja ja et ka kasutatud asjade poodidest nagu Faktory ja HomeArt saab väga ilusat mööblit? Eesti kraam on ikka üle kõige! Ka KAFO inimesed on väga toredad ja rõõmsad kvaliteetkohvist lähemalt rääkima, sest väga hea kohvimaitse ja -lõhna levitamine on nende kirg! Pop-up kohviku puhul on küll kahju, et see on avatud vaid teatud aja, festivali lõpuni, kuid rõõmustagem parem selle üle, et pärast kohviku sulgemist saate endale neid toredaid mööblitükkasid vastavatest poodidest koju osta! Nii saate luua endalegi mõnusa elutuba-kohviku koos tassi KAFO kohviga ning kõlaritest tuleva, mõne Jazzkaarel esineva artisti, muusikaga!

Jazzkaar on mõelnud ka nendele, kes suure piletitetormi tõttu on piletitest ilma jäänud, seega on suurepärane võimalus minna pühapäeval, 19.04, Jazzkaare Tasuta kontsertide päevale. Pistke siis nina sisse ka Telliskivi Loomelinnaku Punasesse majja KAFO pop-up Lounge’i ja nautige imelist kohvi ja mõnusaid helisid!

kafo lounge ennekafo lounge48kafo lounge9kafo lounge12kafo lounge41kafo lounge26kafo lounge6kafo lounge15kafo lounge18kafo lounge36kafo lounge31kafo lounge50kafo lounge45kafo lounge2kafo lounge51

Puidust ratastega tugitoolid, oranž, hall – Borg; Must pikk diivan – Borg; Pruun diivan – Borg; Oranž tumba – Softrend; Kunstnahast puust jalgadega toolid – Aatrium; Roheline tugitool – Faktory; Valge jalaga, musta kupliga põrandalamp – HomeArt; Musta jalaga, musta kupliga põrandalamp – HomeArt; Laualamp “House” – HomeArt; Lambid kast-riiulis – Kangasjuhe;  Pildid seintel – Minu Print;  Kriiditahvlid – Uuelootuse; Punase kupliga narmastega põrandalamp – erakogu

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s