Munamenüü

Mõttelennuks

munamenüü

Järjejutuna eilsele pühade munadele, jagan täna teiega ideid, kuidas jääda siiski muna värvimise ja katmise juurde, kuid tehes seda sibulakoortest pisut uuemal moel. Olgu teie kevadpeo teema rahulik ja looduslik või kärtsu ja mürtsu täis – ideid peaks siin leiduma nii vanaemadele, hipsteritele, rohelistele, laisa-Liisudele, kui ka väikestele poistele ja tüdrukutele. Kuigi oma pildiga munade koksimine tundub kuidagi kahtlaselt metafoorne, siis on see üks armsaim-naljakaim asi, mis näinud olen (tundub, et ise pean seda teed see aasta minema). Hea mõte on ka kallimale või sõbrantsile munale sõnumite kirjutamine, sest vahel ütleb muna rohkem kui tuhat sõna. Ka munade kasutamine kohtade määramisel lauas (tahvli)värviga, annab kevadpeole uue mõõtme. Võtke siis seekord kasutusele, pliiatsid, markerid, heegelniidid, salvrätikud, nätsupakki-tatokad, knopkad, noad, küünelakid, kangad, teibid, tahvlivärvid või sädelus – ja saate imetoredad munad lauda katma, peole toreda meeleolu ja rõõmu südameisse!

easter eggs 1&2easter eggs 3&4 easter eggs 5&6 easter eggs 7&8 easter eggs 9 &10 easter eggs 11&12 easter eggs 13&14easter eggs 15&16 easter eggs 17&18 easter eggs 19&20 easter eggs 21&22easter eggs 23&24

Lingid ideede ja teostusteni:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s