Põdrasarve-nagi

Uues kuues

ehtenagi6

Et oma kaelas rippuvad väärisjuveelid, kaelakeed ja muud kuljused sahtlipõhjas omavahel riidu ja sassi ei läheks, tuleks neile kõigile leida oma auväärne koht kõrgustes rippumas.

Väikese remondi ootel magamistoa sein on eri aastakäikude tapeedisortide tõttu omamoodi kirju-mirju. Iseenesest olen mõelnud selle seina ka niiviisi jätta, kuna ta mõjub kuidagi romantiliselt ja minevikuhõnguliselt. Uut moodsat tapeeti või valget seinavärvi saab ju igaüks endale seina pandud, aga aaaaastakümnete tagust armsat seinailu kõik endale lubada ei saa. Seetõttu naudin seda vaadet praegu eriti õndsalt. Tänu seina välimusele sai ka ehtenagi valitud uue ja särava asemel, tore vana põdrasarve meenutav oks. Kuna eakal seinal on pildiraamide, niisama naelte ja okste jaoks juba auke nagu miiniväljal, siis sai ka need edukalt taaskasutatud. Polnudki muud, kui oks paarist kohast kruvidega seina sisse keerata ja pärlikeed nagisse riputada. Soovi korral võib niiöelda paspartuuks oksa enne seinale panemist mõnele vanale laiale puuliistule kinnitada. Ja olenevalt maitsest ning kodusisustusest saab oksa asmel kasutada ehete panipaigaks kasvõi reha, kahvleid, uksenuppe, veinikorke jne. Mida aga kodus olemas on, pähe tuleb ja seinale passib. Ehted korda! 🙂

ehtenagi2ehtenagi7ehtenagi3ehtenagi4ehted3ilu2ilu

Oks – mets; Sõrmustehoidja – Universaal Universum;  Pitskardinad – Faktory; Valge linnupuur – Lasnamäe Uuskasutuskeskus

4 thoughts on “Põdrasarve-nagi

  1. Mulle nii meeldib see sarvetagune tapeediosa – romantiline tõesti! Mina ilmselt jätaksin kaa sedasi, tõmbaksin vb mitte nii väga sobivasse kohta veel teise ilusama peale 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s