Vanaema-stiilis rrromantiline lambike

Uues kuues

pitslamp enne pitslamp ja nyyd2

Nii mõnus on tulla koju, panna oma kümmekond vanaema-stiilis romantilist lampi põlema ja nende kumas teed juua ja salli kududa. See on muidugi veel pisut kõrge-kauge ideaal, kuna rahuliku kudumise jaoks aega ju napib ja oma seitse imelist lampi on veel puudu. Senikaua peab üks väärikas eas iludus ka nende rolli täitma ja sellega on ta siiamaani imeliselt hakkama saanud! Vaatamata oma soliidsele vanusele on ta eelmised omanikud teda usutavasti hästi vormis hoidnud, kuna keraamiline-roosiline jalg seisab ilusalt ja sihvakalt. Oma vanavana koltunud mütsi asemel sai ta nüüd pead katma mitu meetrit pitsipaelu, mis viskavad õhtuhämaruses seintele toredaid tantse. Vahepeal oli mõttes jätta lambile vaid boheemlaslikult tühi raam või katta see pisut värvikama rüüga, kuid läbikumava ja tantsulise valguse vastu ei saa keegi peale pitsi-satsi. Kuigi pitsi sättimise ja omavahel käsitsi kokkuõmblemisega läks omajagu tunde aega, siis selle ilu ja rrromantika lõkkele löömiseks oli see tööke köömes. Sellise pisiõmblemisega saab hakkama igaüks ja eklektilisema stiili austajad võivad õmblemise asemel ribad kasvõi raamile siduda. Et siis oleks ikka silmad lahti kõndimist, valguse leidmist ja mõnusat mõttelendu! 🙂

pitslamp14 pitslamp1 pitslamp4pitslamp12 pitslamp6 pitslamp9pitslamp10

Lamp – Tatari Uuskasutuskeskus; Pitsid – kaltsukad ja keldrikogu; Linikud – Uuskasutuskeskused; Lilleline supitaldrik – Mustamäe Uuskasutuskeskus

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s