Oh seda õnne!

Mõttelennuks

Oh seda õnnekest, mis saabus meile väga toredate jõululaatade, peas tiirlevate aastakokkuvõtete, uue aasta ärevustunde, uue lootuse ja selle aasta esimestel päevadel saabunud üllatusega ühe toreda ajakirja sisu näol! Ma usun, et enne, kui pole rahul pisiväikeste asjadega, on keeruline saavutada suurt õnne ja kordaminekuid. Pole meil ju miskit suurt ja uhket ette näidata, kuid imelised naeratused ja üllatavalt tore tagasiside on juba see miski, mille üle võib väga õnnelik olla!

Nii on lugu ka meie koduga – kui tore ajakiri Kodu & Aed soovis meie kodust lugu teha, olime üpris üllatunud, meeldivalt muidugi. Jah – minu vanaisa on siin tõesti elukunstiteose loonud, kuid mida me ise oleme teinud? Pisut üritanud nokitseda, lappinud auke, kruvinud mõned kruvid, löönud mõned naelad, aga enamjaolt olnud isegi ühelt poolt hämmelduses ja teisalt rõemsad, et meil säärane Kodu on. Mis siis, et aknad ei pea lund kinni, ukse vahelt jookseb tuul suure hurraaga sisse sooja nõudma, toas on kohti, kus vihm sajab pähe ja mis kõik veel, aga kui lõpuks õhtul tuttava kolksatusega ukse ees seisvale põrandakivile astud, siis on ikka hää küll. Oh, kui hea on Kodus olla!

Pisut häbeneme, kuid suur on tänu, et keegi võis meis midagi sellist märgata! Aitäh-aitäh-aitäh!

Et rohkem pilte näha ja lugu ennastki lugeda, siis ostke üks hää Kodu & Aed, võtke lugemise kõrvale kuum tee ja veel viimased piparkoogi ampsud. Ja juba leiab ajakirjast ka nippe algavaks kevadeks, mina igatahes juba tunnen kevade lõhna ninas!

kodu06kodu 07kodu 21kodu 08kodu12kodu 16kodu18kodu 02

Kõikide ilusate piltide autor on tore ajakiri Kodu & Aed ja fotograaf Juta Kübarsepp.

Nüüd kus pikkpikk puhkus on läbi, saavad kibelevad sõrmed jälle tööle asuda, jesss!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s