Üks maias-maias jõulupuu

Uues kuues

maiasmokk26

Pole imestada, et minu selleaastane jõulutunne sai alguse juba oktoobris, kuna siis sai hakatud ette valmistama üht isemoodi jõulupuud. Sedakorda Tallinna vanimale kohvikule – Maiasmoka kohvikule vanalinnas. Võtab ikka südame täitsa värisema, kui vaja nii väärikale kohvikule ja nende külastajatele midagi nii olulist luua kui jõuluakna kujundus. Austan väga uuenduslikke, taaskasutuslikke ja julgelt-teisiti-mõtlevaid ideid! Kui tehakse midagi sellist, mida varem pole tehtud, näiteks nagu tänavune Rakvere jõulukuusk, mille taga on tegelikult väga tugev, taaskasutusest ning keskkonnast hooliv lugu! Mul on selle kuuse üle seal nii hea meel! Seega olen isegi üritanud enda mõõdupuude järgi tantsida ja ikka midagi pisut teisiti teha. Nagu armsale kohvikule kohane, said jõulupuuks säetud kohvitassid-taldrikud – kokku nii umbestäpselt 160 tassi ja 160 alustaldrikut! Lisaks mõned kingid, mida kuuse all avada ja raamatud, mida aurava kohvi- või teetassi ja piparkookide kõrvale lugeda. Muide, Maiasmoka kohvikus pakutakse tõeliselt head cappuccinot, nii et võtke endile jõulukuul väike puhkehetk, tellige head ja paremat ning vaadake aknast mööduvaid inimesi või õppige jõuluvana tarbeks luuletused pähe!

maiasmokk5maiasmokk8maiasmokk7maiasmokk18maiasmokk16maiasmokk14maiasmokk24maiasmokk1    maiasmokk22

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s