Kallid kardinad

Uues kuues

kardin16Suve lõpus ja sügises on midagi müstilist, mis äratab meid suveunest ja paneb meeletult tööd rabama nii, et väikesed toredad pisiasjad elus kipuvad ununema. Aeg-ajalt peaks aga aja maha võtma ja pisut ka enese jaoks looma. Minu sügis on olnud meeletult meeletu, selle hulgas on aga valminud ja valmimas paar päris suurt taas- ja uuskasutuslikku projekti, millest juba varstivarsti saab ka rääkida ja pildimaterjale näidata. Aga seniks on siin midagi tõelistele romantikutele (jah, mulle)!

Suve jooksul sai Eesti pealt väga erinevatest, huvitavatest ja ootamatutest kaltsukatest kogutud armsaid lillelisi linikuid, padjapüüre, salle ja kangaid. Et neist siis endale magamistuppa kaks imearmsat kardinat õmmelda. Õnneks on mu fotoarhiivist kustunud pilt magamistoast “enne”, sest ta oli üks väga kurvamoeline, ühevärviliselt heledate ning naljaka mõõduga aknakatetega toanurk. Mul hakkas temast kole hale ja siis tuligi ette võtta mõned mõnusad suvised jalutuskäigud väikestes Eesti külades, mõned tunnid komponeerimist ja pisut sirgete õmbluste õmblemist – see on aga tühine vaev võrreldes selle vaatepildi ja emotsiooniga iga hommik ja õhtu! Eriti tore on mõnd linikut või salli silmitsedes meenutada, et see on tulnud ilusalt inimeselt kingitusena (aitäh Pirjo!).  Ja ausalt, ükskõik mismoodi neid linikuid sättida ja paigutada – ikka oleks ilus. No sest kuidas ei saa sellised vanaema-stiilis, mälestusi ning ajahõngu täis linikud olla armsad! Unenäod on ka kohe palju lillelisemad!

kardin9  kardin20   kardin19 kardin15  kardin2 kardin1kardin18

3 thoughts on “Kallid kardinad

  1. Mulle meeldib! Tuletab meelde mu armsat pitskardinat, mis oli tegelikult suur äge heegeldatud laualina. Aastatega läks küll pisut augulisemaks kui enne.. Igatahes olen ka pitstükke ja kauneid kangaid sama mõttega kogunud, aga tegudeni pole veel jõudnud…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s