Köögiseadus

Uues kuues

tainarull1

Kui väga ma ka ei tahaks ja loodaks, et mulle kunagi hakkaks söögitegemine meeldima, siis praegu pean ma leppima vaid sellega, et mulle meeldib süüa. Ja ausalt, ma olen üritanud – ostnud ilusaid ja häid kokaraamatuid, isegi mõningaid köögitarvikuid, ometigi on ju olemas ka külmkapp, sahvrimoodustis ja pliit – aga ei… Tulemus on köögitäis segadust, jahutolmu (isegi kui see pole konkreetse toidu koostisaine), kraanikausi täis musti nõusid ja üks närviline ja kurb mina, kes jälle endas pettuma pidi. Olgu, meeletult kogukas ja ülekuhjatud pitsa ja üks toorjuustukook tulevad mul tõesti välja, aga vahel tahaks ju menüüd mitmekesistada. Aga usun, et kord tuleb see päev, kus õnn pöördub ja ma tõeliselt naudin söögitegemist! Eks? Sest häid asju ja suurepäraseid retsepte on ju täis terve maailm. Seniks toimub mu köögis suuremalt jaolt iseteenindus. Nagu ühes hääs sööklas! Seega – külalised – tundke end kui oma köögis!

Kuna tegelikult oma emale jõuludeks kingitud tainarull kogus nii maja teisel kui ka esimesel korrusel elades vaid tolmu, siis sai ta nüüd omale uue rolli – ja ausaltöeldes, nii rull kui ka mina oleme sellise seisuga palju õnnelikumad! Ja võib öelda, et ühe köögiseina kunstiline tühimik sai ka lahendatud.

Kõht läks selle kõige peale tühjaks…

tainarull9tainarull8 tainarull7 tainarull5

2 thoughts on “Köögiseadus

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s