Köögiseadus

Uues kuues

tainarull1

Kui väga ma ka ei tahaks ja loodaks, et mulle kunagi hakkaks söögitegemine meeldima, siis praegu pean ma leppima vaid sellega, et mulle meeldib süüa. Ja ausalt, ma olen üritanud – ostnud ilusaid ja häid kokaraamatuid, isegi mõningaid köögitarvikuid, ometigi on ju olemas ka külmkapp, sahvrimoodustis ja pliit – aga ei… Tulemus on köögitäis segadust, jahutolmu (isegi kui see pole konkreetse toidu koostisaine), kraanikausi täis musti nõusid ja üks närviline ja kurb mina, kes jälle endas pettuma pidi. Olgu, meeletult kogukas ja ülekuhjatud pitsa ja üks toorjuustukook tulevad mul tõesti välja, aga vahel tahaks ju menüüd mitmekesistada. Aga usun, et kord tuleb see päev, kus õnn pöördub ja ma tõeliselt naudin söögitegemist! Eks? Sest häid asju ja suurepäraseid retsepte on ju täis terve maailm. Seniks toimub mu köögis suuremalt jaolt iseteenindus. Nagu ühes hääs sööklas! Seega – külalised – tundke end kui oma köögis!

Kuna tegelikult oma emale jõuludeks kingitud tainarull kogus nii maja teisel kui ka esimesel korrusel elades vaid tolmu, siis sai ta nüüd omale uue rolli – ja ausaltöeldes, nii rull kui ka mina oleme sellise seisuga palju õnnelikumad! Ja võib öelda, et ühe köögiseina kunstiline tühimik sai ka lahendatud.

Kõht läks selle kõige peale tühjaks…

tainarull9tainarull8 tainarull7 tainarull5

2 thoughts on “Köögiseadus

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s