Köögikapp – enne ja nüüd

Uues kuues

köögikapp enne

Tüüpiline puidust kummut pesu või, meie kodus, nõude jaoks sai ammu hangitud just seetõttu, et ta on hea päris puidust kapp, mitte mõni vuhvel-vahvel imitatsioon, mis kangesti ära laguneda tahab. Sellegi poolest oli ta köögis välimuselt pisut võõras ja vajas seetõttu väikest grimmi. Puhkuste aeg on ju kõikse õigem aeg väikesteks maalritöödeks! Potska valget (või hoopis mõnda lõbusamat ja mängulisemat) mööblivärvi (mulle meeldib, kui värv on vesialuseline – vajab küll märksa pikemat aega kuivamiseks, aga see on seda väärt. Nimelt peaks juba värvikihtide vaheline aeg ulatuma lausa 24 tunnini ja et tuleks kõige hääm kvaliteet, siis tasuks pinna kasutamisega oodata kuni 2-3 nädalat!), erinevate suurustega pintslid ja värvirull, pisut teipi ja uued rõõmsad kapinupud (praegused on küll päris poest ostetud, kuid eriti kihvt oleks ka nendega pisut fantaseerida ja neid millestki muust leiutada!) Sellise värskenduskuuri tegemine peaks kõigile jõukohane olema. Lisaks mõjub see meelele rahustavalt ja pärast võib endale tehtud töö eest magusa komplimendi teha.

köögikapp ja nüüdköögikapp11köögikapp10köögikapp7köögikapp2köögikapp3köögikapp1

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s