Lendav riiul

Uues kuues

 

enne

Kui kodus on ühel hetkel nii palju toredaid raamatuid, et kõiki korraga lugeda ei jaksa ja need, kes pole parasjagu lugemisjärjekorras, peavad kusagil maas nurgas istuma, siis on paras aeg neile mõni hea istumiskoht tekitada. Kuigi poodides jäi silma ka mõni “päris” raamaturiiul, sai siiski võitu isetegemise rõõm ja elutoa uksetagusesse seina said neli hõljuvat riiulit. Algselt oli plaanis neid rohkemgi nuputada, kuid pisuke kahtlus, kas see ikka tõesti toimib, jäi õhku rippuma ja seega sai esimese katsetusena ette võetud poole väiksem hüpe tundmatusse vette. Ema tugevate käte ja meistrimehele omase nupu abiga said riiulid paigutatud säärasesse trepi asendisse. Tegelikult on see üks väga kerge võimalus teha kas igavesi või ajutisi riiuleid,vajavad nad vaid nurgikuid, pikkasid kruvisid, kruvikeerajat ja tugevat musklit. Vastavalt oma kodu vajadustele, enda fantaasiarikkusele ja teiste tegijate kogemustele tuginedes saab sellise lihtsa asjaga väga toredalt, lihtsalt ja kiirelt mängida ja oma elu värvilisemaks ja huvitavamaks muuta! Ilus elu ikka!lendav riiul1lendav riiul5lendav riiul2lendav riiul3lendav riiul8lendav riiul6lendav riiul7lendav riiul4

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s