Ülitore – H & A – pulmapidu

Uues kuues

Selle aasta juulikuu esimesel kuupäeval sain ma võimaluse kujundada ühe imetoreda paari laimiroheliselt muusikalist pulmapidu. Kui mõni paar saab üldse kellelegi teisele eeskujuks olla, siis nemad need on! Palju õnne neile ja meile, et sellised imelised inimesed olemas on!

See oli juba teine pulm, mis minu kätesse usaldati ja nende usalduste ees ma kummardan maani! Muidugi on juba iseeneset rõõm midagi sellist teha, rääkimata veel sellest, kui pruutpaaril on nii palju omanäolisi ja huvitavaid mõtteid, et nende teostamine ja edasiarendamine on lust ja lillepidu! Polegi nagu päris töö 🙂

Kuna mind ja pruutpaari lahutasid pidevalt umbes-täpselt 158 km, siis käis mõtete ja soovide vahetamine läbi interneti, telefonide ja lennu pealt mõtete ja sõnade lugemise. Aga see toimis! Sest neil oli niiiiii palju häid läbimõeldud mõtteid, et ei teadnud kohe, kust alata. Õnneks oli neil ka tubli pulmakorraldaja, kellega sai ka pisut kujundamistöid jagatud, sest tööpind oli lai ja tahe suur teha kõik võimalikult ideaalselt!

pulmapidu ülitore 1pulmapidu ülitore 2pulmapidu ülitore 29

Väike armas Audru kirik. pulmapidu ülitore 3 pulmapidu ülitore 20pulmapidu ülitore 22Kuna pidu toimus suurel Ojako puhke- ja koolituskeskuse maal (kus laksuv meri oli täpselt kahe sammu kaugusel, mmm), siis oli tarvis ka mõningaid juhatavaid teeviitasid, mis said uue elu tänu elunäinud euroalusele.pulmapidu ülitore 30Idee ja teostus – pulmakorraldaja Ülla.

pulmapidu ülitore 10pulmapidu ülitore 8pulmapidu ülitore 9pulmapidu ülitore 6pulmapidu ülitore 24Pealava.pulmapidu ülitore 27Tantsulõvide kosutus.vabalava3pulmapidu ülitore 26Vabalava, kus õhtul toimus jats ja jämm.

pulmapidu ülitore soovide puu1pulmapidu ülitore soovide puu3pulmapidu ülitore 19Soovide puu oli nii pildistamise kui ka vabalava taustaks, ja sellele sai igaüks kirjutada pruutpaarile mõne hea soovi või mõtte.pulmapidu ülitore 12pulmapidu ülitore 13pulmapidu ülitore 16Mõned rekvisiidid pildistamiste tarbeks, mis said tehtud tahvlivärviga, et oleks hea ja lihtne öelda, mis hingel.pulmapidu ülitore 5pulmapidu ülitore tuba1pulmapidu ülitore tuba2pulmapidu ülitore tuba3Isegi majutus oli pisut teistmoodi – toanumbrite asemel olid muusikalised terminid.pulmapidu ülitore 25Ka lilleseaded laual olid kaunistatud ühe põhilisega – laimidega. Nende au ei saa ma aga endale võtta 🙂pulmapidu ülitore kingitusedLisaks kiriku ja peopaiga kujundamisele sain ma vaeva, ja lõpuks ka rõõmu, nähtud peigmehe valge vestiga. Ja ega seegi niisama vest polnud, soov oli teha osa vestist pruutkleidi ühe kihi kangast, et midagi naisest oleks koguaeg mehega kaasas 🙂 Ja ülimalt tore oli teha pruudikimpu ja sellest väiksemat koopiat peigmehe rinnataskusse – paberist! Pilte nendest peab aga ootama professionaalselt fotograafilt, mitte mõnelt minusuguselt 🙂pulmapidu ülitore kimpPiilupilt pruudikimbust. 

Hõissa!

 

One thought on “Ülitore – H & A – pulmapidu

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s