Kodugalerii – esimene osa

Uues kuues

Pilt

On mõned asjad, mis peavad minu jaoks ühes “päris” kodus olemas olema. Kass mul juba on, raamatuid ka hulgi, mõned padjad peab veel juurde õmblema, kuid seinad olid mul küll liig kaua kõledalt tühjad. Seniks kuni saan küllalt aega, et põll ette panna ja värvipotskad lauale lüüa, et mõni meeleolukas maal luua, tahtsin seintele mõnd alternatiivset varianti. Nüüd aga tundub, et alternatiiv jääb päris maali kõrvale ka päriseks, sest tuli ta päris armas. Vahel peab ju ikka endale meelde tuletama, et pole mõtet viriseda – kõik on hästi ja elu ilus. Otsisin ja otsisin ma seda õiget lauset, mis mu mõtteid edasi annaksid, kuid algselt olid nad kõik inglise keeles. Võõrkeel oleks aga pisut väär, kuna eesti keel on eesti meel (ja nii armas). Polegi nii lihtne neid tsitaate tõlkida, aga selline ta sai. Ja kui tuleb veel vajadus midagi ilusat seinale kirjutada, siis saab see välja öeldud ikka eesti keeles! Trükimasina asemel sai kasutatud oma värisevat kätt, mille eelis masinlikkuse ees ongi ju käsi töö ja lapselik kodusus.

Pilt

Kui esimene “maal” sai tehtud, tundis süda rõõmu veel mõni teha. Piltsyda2

Jätkub kuni “päris maalid” valmis saavad …

2 thoughts on “Kodugalerii – esimene osa

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s