Eht(n)e serviis

Uues kuues

PiltIkka juhtub, et kelder või pööning on täis vanaemale juubeliks kingitud tasse-taldrikuid või et kaltsukas nähtud serviis on nii kaunis, et ei raatsi kuidagi seda sinna üksi nukrutsema jätta. Tuleb vaid tolm maha puhuda ja neile mõni uus otstarve leida. Praegusel juhul said välja pandud kapisahtlites istunud ehted. Ja kasutuse said Uuskasutuskeskuse tassid ja üks alustass (muide – toredalt soodsad!), klassivennalt 7ndaks sünnipäevaks saadud seinataldrik (mis siiani oli olnud seebialus) ja tädile üleliigne olnud suur vaagen. Pisut liimi vahele ja valma! Muidugi võib jätta selle ka liimimata, et saaks seda vastavalt tujule ja vajadusele muuta. Täna sinine, homme kollane. Ja kindlasti oleks sealt armas külalistele koogikesi, muffineid või komme pakkuda!PiltPiltPiltPilt

One thought on “Eht(n)e serviis

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s