Tahvlike-tahvlike seina peal…

Uues kuues

Eks ikka juhtub, et poodi minnes ununes poe- või kilekott maha või midagi olulist (näiteks kassitoit) jäi külapoest ostmata, või tahad lihtsalt öelda, et elu on ilus. Kuigi on ka palju ilusaid pabereid, millele võiks meeldetuletusi kribada, siis pisut teistmoodi ning loodusthoidvam on teha endale väike tahvlike, mis võiks esikus ukse kõrval seista ja olla meie memorandum. See konkreetne palett-tahvel sai valmis juba üsna ammu, mistõttu kasutasin kunstipoest ostetud tahvlivärvi. Aga nüüd olen juba targem ja tean, et seda saab ka ise valmistada! Järgmine kord panen põlle ette ja teen ka selle ise läbi. Seniks kirjutan unustamatult tähtsaid asju. 🙂

PiltPiltPiltPilt

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s