Tahvlike-tahvlike seina peal…

Uues kuues

Eks ikka juhtub, et poodi minnes ununes poe- või kilekott maha või midagi olulist (näiteks kassitoit) jäi külapoest ostmata, või tahad lihtsalt öelda, et elu on ilus. Kuigi on ka palju ilusaid pabereid, millele võiks meeldetuletusi kribada, siis pisut teistmoodi ning loodusthoidvam on teha endale väike tahvlike, mis võiks esikus ukse kõrval seista ja olla meie memorandum. See konkreetne palett-tahvel sai valmis juba üsna ammu, mistõttu kasutasin kunstipoest ostetud tahvlivärvi. Aga nüüd olen juba targem ja tean, et seda saab ka ise valmistada! Järgmine kord panen põlle ette ja teen ka selle ise läbi. Seniks kirjutan unustamatult tähtsaid asju. 🙂

PiltPiltPiltPilt

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s