Pudelimäng

Uues kuues

Pudelitest on laotud seinu, ehitatud terveid maju ja templeidki, valmistatud uhkeid lühtreid ja lihtsaid lambikesi. Kindlasti on veel lugematu hulk kasutusvõimalusi sellele toredale klaasist anumale, mis kunagi on endas hoidnud magusaid, hapusid, kibedaid ja kangeid, tervendavaid või joovastavaid vedelikke. Pudeli põhjast on ammustest aegadest otsitud lohutust ja ka tõde. Kes kui palju valgust(ust) sealt põhjast on leidnud, on iseasi. Aga meie lõikasime pudelitel põhjad hoopis alt ära ja panime valguse sinna sisse. Lihtsaid valguseallikaid pudelitest on imekerge teha ja mängurõõmu kui palju. Igal lihtsal asjal on aga ka oma nipp ja kui seda kohe kätte ei saa, võib mõni allaandjam tegelane ka käega lüüa, nii nagu minuga peaaegu oleks juhtunudki. Pudelite poolekslõikamise õpetusvideot, mida mööda me samm-sammult käisime, saab uurida näiteks siit, kuigi taolisi tarkusteri leiab internetiavarustest tohutult veel muidki.  Kasuta kindlasti just küünelakieemaldajat, mitte mõnda muud kemikaali, mis põleb. Kogemus white spirit´iga tossutas toa hirmsast haisu täis, kattis pudeli musta tahmakihiga ja tulemus oli sama hea, kui vastu lauanurka poolekslöödud pudel. Olin ennasthaletsevalt vihane, kui tuli rõõmsanäoline Laura, käes küünelakieemaldaja ja hing indu täis – ning tegi ära! Esimesed pudel-lambid said tehtud. Keldris vedelevad vanad poolikud lambijupid ja  käsitöösahtli sasipundar, ootavad oma järge. Igal asjal oma aeg elada ja aeg surra. Meie keldri kila-kolal on käes ülestõusmisaeg.

pudel-lamp14 (1)pudel-lamp7+

pudel-lamp18pudel-lamp12 (1)pudel-lamp6 (1)pudel-lamp1 (3)pudel-lamp10 (1)pudel-lamp3 (2)pudel-lamp17 (1)

Kati

2 thoughts on “Pudelimäng

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s