Tsirr-tsirr

Uues kuues

Sai kord uuskasutuskeskusest üks jube roostene ja nukker linnupuur soetatud. Kuna linnud laulavad mul küll vaid õues ja saavad iseseisvalt hakkama ning ka kassile ei meeldinud väga puuris istuda,  tuli seega leida sellele mõni huvitavam otstarve. Vimkaga lampe pole ühes kodus kunagi liiga palju, mistõttu valgustaja temast nüüd saigi. Samas võib jõulutulukesed asendada küünaldega ja saab kah ütlemata õdusa meeleolu!

Tegemist oli selle roostega ikka küllaga! Kasutasin küll spetsiaalset rooste-eemaldajat, aga kuuldavasti pidavat ka inimestele armas koka-koola roostega üks null tegema. Järgmine kord proovin kindlasti ka seda varianti, eks siis näis, kas vastab tõele. Senimaani julgen seda veel vahel juua. Igatahes – paar tundi roostest tööd, mõned korrad spreitamist, ootusärev ootamine, natukene kangaga vindi üle keeramist – ja valma! Loomulikult on ta ilus ka ilma kangaribadeta, kuid küll küllale liiga ei tee!

Kuna olen lambi eesmärgiga kogunud veelgi metall-võredega asjandusi (nagu näiteks hamstri jooksuratas), siis küllap näevad me silmad peagi veel muidki kriukasid täis lampe.

PiltPiltPiltPiltPiltPiltPiltPiltPiltPilt

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s