Tsirr-tsirr

Uues kuues

Sai kord uuskasutuskeskusest üks jube roostene ja nukker linnupuur soetatud. Kuna linnud laulavad mul küll vaid õues ja saavad iseseisvalt hakkama ning ka kassile ei meeldinud väga puuris istuda,  tuli seega leida sellele mõni huvitavam otstarve. Vimkaga lampe pole ühes kodus kunagi liiga palju, mistõttu valgustaja temast nüüd saigi. Samas võib jõulutulukesed asendada küünaldega ja saab kah ütlemata õdusa meeleolu!

Tegemist oli selle roostega ikka küllaga! Kasutasin küll spetsiaalset rooste-eemaldajat, aga kuuldavasti pidavat ka inimestele armas koka-koola roostega üks null tegema. Järgmine kord proovin kindlasti ka seda varianti, eks siis näis, kas vastab tõele. Igatahes – paar tundi roostest tööd, mõned korrad spreitamist, ootusärev ootamine, natukene kangaga vindi üle keeramist – ja valma! Loomulikult on ta ilus ka ilma kangaribadeta, kuid küll küllale liiga ei tee!

Kuna olen lambi eesmärgiga kogunud veelgi metall-võredega asjandusi (nagu näiteks hamstri jooksuratas), siis küllap näevad me silmad peagi veel muidki kriukasid täis lampe.

PiltPiltPiltPiltPiltPiltPiltPiltPiltPilt

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s