Potimutid

Uues kuues

Aaaastaid aianurgas postidena seisnud potimutid said endale täitsa uhked uued pidukleidid, mis ei jää sugugi neis istuvate lillede ilu varju. Suts värvi, pitsi ja kangast – ja ongi valmis! Kõige toredam on see, et variante, kuidas pottidele sära juurde anda, on lõputult – nii palju on erinevaid mustreid, värve, tekstuure-faktuure ja nii edasi! Ja pealegi saab neis hoiustada ka muid asju peale taimede – võtmeid (mis ju tihtipeale ära kipuvad kaduma), õmblustarvikuid, nuge-kahvleid ja mida kõike veel! Nii rõõmus!

PiltPiltPiltPiltPiltPiltPiltPilt

2 thoughts on “Potimutid

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s