Kuidas vanad-armsad kohvrid rätsepa juures käisid.

Uues kuues

Kuigi vanaaegsed kohvrid on niigi ilusad ja tarvilikud esemed, siis tihtipeale on nad saanud ajahambast pisut näritud ja näevad seetõttu nukrad välja. Kattes nad lemmikkangastega saab nii kohver kui ka elamine hoopis teise näo ning emotsiooni! Lisaks silmailule on vanahõngulised kohvrid ka imehead hoiupaigad. Sinna saab ilusasti peita hooajariideid, paberimajandust ja kõike muud, mis väikest puhkust vajavad. Üks väga mitmekülgne, lõbus ja vanu asju austav viis oma kodule värvi juurde anda! (ja ega sugugi kehv pole ka säherdustega reisule minna!)

PiltPiltPiltPilt

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s