Kuidas vanad-armsad kohvrid rätsepa juures käisid.

Uues kuues

Kuigi vanaaegsed kohvrid on niigi ilusad ja tarvilikud esemed, siis tihtipeale on nad saanud ajahambast pisut näritud ja näevad seetõttu nukrad välja. Kattes nad lemmikkangastega saab nii kohver kui ka elamine hoopis teise näo ning emotsiooni! Lisaks silmailule on vanahõngulised kohvrid ka imehead hoiupaigad. Sinna saab ilusasti peita hooajariideid, paberimajandust ja kõike muud, mis väikest puhkust vajavad. Üks väga mitmekülgne, lõbus ja vanu asju austav viis oma kodule värvi juurde anda! (ja ega sugugi kehv pole ka säherdustega reisule minna!)

PiltPiltPiltPilt

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s