Uus algus

Uues kuues

Eks me kõik vaja vahetevahel uut algust -inimesed, suhted, mõtted .. ja asjad. Vahel vajavad uut algust eriti just asjad meie ümber, keskel või kaugel. Lisaks tõsiasjale, et maailm mattub uute toodete ja tarbe(liig sageli ka tarbetuse)asjade alla ja karjub tähelepanu järele, on vanad asjad tihtipeale ka unustusse vajumise tõttu lihtsalt kurvad ja õnnetud. Õnneks on see aga lihtne muutuma! Paar õmblust, pintslitõmmet, haamrilööki; otstarbekuse,praktilisuse ja/või mõtte muutmist/uuendamist ja ongi valmis! Kõik õnnelikud – uus vana, tegija/omanik ja meie Maakese koorem kergem! Seega, uute algusteni te veel pisut kurvameelsed asjad, varsti on käes teie uus sünni päev!

Pilt

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s