Uus algus

Uues kuues

Eks me kõik vaja vahetevahel uut algust -inimesed, suhted, mõtted .. ja asjad. Vahel vajavad uut algust eriti just asjad meie ümber, keskel või kaugel. Lisaks tõsiasjale, et maailm mattub uute toodete ja tarbe(liig sageli ka tarbetuse)asjade alla ja karjub tähelepanu järele, on vanad asjad tihtipeale ka unustusse vajumise tõttu lihtsalt kurvad ja õnnetud. Õnneks on see aga lihtne muutuma! Paar õmblust, pintslitõmmet, haamrilööki; otstarbekuse,praktilisuse ja/või mõtte muutmist/uuendamist ja ongi valmis! Kõik õnnelikud – uus vana, tegija/omanik ja meie Maakese koorem kergem! Seega, uute algusteni te veel pisut kurvameelsed asjad, varsti on käes teie uus sünni päev!

Pilt

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s